Aktuelle artikler

Shino er oppvokst i Nedre Eiker. Han har alltid vært aktiv innen idrett og trening, og ga sin første massasje som betatt 14-åring og var «hobbymassør» for venner og familie e

Her kan du finne forskningsbaserte artikler om massasje. Artiklene er produsert av Norges Massasjeforbund. Artiklene listes her med link til webartikkel og pdf-artikkel.

Nå vil Regjeringen innføre moms på massasjebehandling. Det vil gjøre det dyrere for 1,2 millioner nordmenn å ta vare på egen helse. For til tross for at rygg- og nakkeproblem

Rygghelgen ble arrangert i regi av Ryggforeningen(RiN) på Olavsgård Hotel i anledning deres 25 års jubileum. Lørdagen åpnet Rygghelgen ved styreleder i RiN, Jørn Pettersen.

NRK melder at Arendalsuka i sin tradisjonelle form avlyses i 2020. Årsaken er corona-situasjonen og usikkerhetene rundt denne. Norges Massasjeforbund håper å kunne delta i 2021.

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager.

Massørens første bud er “gjør ingen skade”. Det er av avgjørende betydning at massøren vet når massasje skal frarådes helt eller delvis.