Møt oss på Arendalsuka 2023!

Arendalsuka er en viktig arena for å møte politikere, næringslivet, tverrfaglige kollegaer og publikum der ute. Norges Massasjeforbund ønsker også i år å delta aktivt for å få tilbake mva-fritaket, slik det var før januar 2021. Argumentene er mange og de kan ikke gjentas for ofte!

 

Det er ingen tvil om at massasjeterapi er helserettet og har god virkning på en rekke plager, hvilket det finnes flere studier og forskning på; https://massasjeforbundet.no/forskning-pa-medisinsk-fysikalsk-massasje/ Helsepersonellkommisjonen viser til store utfordringer i helse- og omsorgssektoren i Norge, som stadig får et høyere innbyggertall og en betydelig økning av den eldrende befolkningen. Det er derfor meget hensiktsmessig å bruke helseressurser på en smartere måte. Det å jobbe forebyggende vil absolutt være av en slik karakter, istedenfor å måtte reparere.

Norges Massasjeforbund stiller følgende spørsmål på debatten 15. august: «Forebygging fremfor reparasjon: bør det være plass til flere aktører?» Les mer om arrangementet NMF har sammen med SMB her: https://program.arendalsuka.no/event/user-view/20704

 

Møtes vi på Arendalsuka?

 

Tekst og web: Berit Skyttern