Medlemskap

Våre medlemmer har gode fordeler, som lønner seg!

Kvalitet – Seriøsitet – Lønnsomme medlemsfordeler

Medlemsansvarlig i NMF – Berit Skyttern

Berit Skyttern er NMFs medlemsansvarlig og spørsmål om medlemskap kan rettes til henne på epost: medlemsansvarlig@massasjeforbundet.no

Les gjerne artiklene her under medlemskap, for å finne svar på spørsmålene dine.

Berit jobber som medlemsansvarlig i NMF 3-4 dager i uken.

Priser medlemskap

Priser medlemskap Pris
Ordinært medlemskap (inkludert forsikring)
kr 3 170,-
Ordinært medlemskap uten forsikring. Arbeidsgiver betaler forsikring. Dokumentasjon på forsikring må årlig sendes til medlemsansvarlig@massasjeforbundet.no kr 2 820,-
Student (inkludert forsikring) inntil 2 årGRATIS
Student etter 2 år (inkludert forsikring)kr 940,-
Permisjonkr 940,-

I tillegg har vi støttemedlemskap som koster kr. 200,- for deg som vil bidra til NMF´s arbeid for massører og profesjonell massasjebehandling.

Priser ved innmelding etter 1. juli

Priser medlemskapPris
Ordinært medlemskap (inkludert forsikring)
kr 1 760,-
Ordinært medlemskap uten forsikring, Dokumentasjon på forsikring må årlig sendes medlemsansvarlig@massasjeforbundet.nokr 1 410,-

Medlemsåret 

Medlemsåret følger kalenderåret. Ved innmeldinger etter 1. juli, betales halv medlemskontingent. Forsikringen er fortsatt kr 350,-. Etter 1. november er resten av inneværende år gratis. Du får en faktura med vanlig medlemskontingent og den gjelder for medlemskap året etter.

Forsikring

Forsikringspremie, kr 350,- er inkludert i ordinært medlemskap og studentmedlemskap.

Noe av det du får tilgang til som medlem hos NMF

Non-profit kurs med verdenskjente terapeuter

Vi arrangerer jevnlig kurs med anerkjente terapeuter uten kommersiell gevinst. Det gjør at du som medlem får de beste prisene i markedet. Dette er en av mange måter vi styrker vår seriøsitet ut i marked på. For neste kurs, se vår kalender.

Formidling av ledige stillinger og lokaler

Norges massasjeforbund formidler gratis ledige stillinger og lokaler.  Dette får du og alle medlemmer tilgang til ved innlogging.

Profilering på NMFs webside

Som medlem av NMF kan du legge ut informasjon om deg selv på vår webside. Ved bruk av “Finn massør”-funksjonen på websiden vår, kan publikum finne deg og kontakte deg.

Forskningsbaserte artikler om massasje

Norges Massasjeforbund ønsker å fremme og synliggjøre massasje som behandlingsform ved blant annet å regelmessig produsere forskningsbaserte webvennlige artikler, som er lette å dele.

Det viktige Årsmøtet i Norges Massasjeforbund

På årsmøtet stakes veien ut for neste år. Som medlem er du med på å påvirke i saker som er viktige for deg.  Noen år har vi også kurs og sosiale aktiviteter i forbindelse med årsmøtet. Se vår kalender for å sette av datoen for neste årsmøte.

Arrangere den Nordiske Massasjens dag

I mai hvert år, arrangeres Massasjens dag. Vår målsetning er å få frem verdien av massasje og medikamentfri behandling. Vi engasjerer medlemmer, pasientorganisasjoner, stortingsrepresentanter og media.