Kvalitet – Seriøsitet – Medlemsfordeler

Medlemskap

Våre medlemmer har gode fordeler, som lønner seg! Som medlem av Norges Massasjeforbund er du del av et etablert fagmiljø og et forbund som jobber aktivt for sine medlemmer og for å styrke faget. Et medlemskap i NMF er et kvalitetsstempel!
Bli medlem

Priser medlemskap

PRISER MEDLEMSKAPPRIS
Ordinært medlemskapkr 3 000,-
Forsikringkr 350,-
Halv pris (to år) for student oppgradert til ordinært medlemskap , deretter to års binding.kr 1 500,-
Student (inkl. forsikring) inntil to år.GRATIS
Student etter to år (inkl. forsikring). Maks 3 år på rad.kr 1 000,-
Permisjonkr. 1000,-
Bedriftsmedlemskap minimum 4 NMF-massører kr. 1.500 per person + ansvarsforsikring på kr. 350 per person.kr. 7400,-

Priser ved innmelding etter 1. juli

PRISER MEDLEMSKAPPRIS
Ordinært medlemskap (inkludert forsikring)kr 1 850,-
Ordinært medlemskap uten forsikring, Dokumentasjon på forsikring må årlig sendes på e-post.kr 1 500,-

Dersom du velger medlemskap uten forsikring er du selv ansvarlig for å sende dokumentasjon på at du har gyldig ansvarsforsikring til medlemsansvarlig@massasjeforbundet.no

  • Kontingenten for 2022 er kr 3000,- + kr 350,- for ansvarsforsikringen
  • Kontingenten kan deles i flere terminer.
  • Dersom du har behov for å dele opp medlemskontingenten, ta kontakt med medlemsansvarlig@massasjeforbundet.no
  • Har du nettopp oppgradert fra student til ordinært medlemskap får du halv kontingent de to første årene, deretter to års bindingstid.
  • Støttemedlemskap koster kr. 300,- for deg som vil bidra til NMF´s arbeid for massører og profesjonell massasjebehandling.
  • Styret har besluttet å tilby bedriftsmedlemskap til de som har fire eller flere ferdig utdannede NMF-massører/massasjeterapeuter. Medlemskapet er kun for de som tilfredsstiller NMF´s utdanning og fagkrav, og knyttes opp mot enkeltutøverne i samme bedrift
berit

Medlemsansvarlig i NMF – Berit Skyttern

Berit Skyttern er NMFs medlemsansvarlig og spørsmål om medlemskap kan rettes til henne på epost: medlemsansvarlig@massasjeforbundet.no

Berit jobber som medlemsansvarlig i NMF 3-4 dager i uken.

Medlemsåret

Medlemsåret følger kalenderåret. Ved innmeldinger etter 1. juli, betales halv medlemskontingent. Forsikringen er fortsatt kr 350,-. Etter 1. november er resten av inneværende år gratis. Du får en faktura med vanlig medlemskontingent og den gjelder for medlemskap året etter.

Forsikring

Forsikringspremie, kr 350,- er inkludert i oppgradert medlemskap, ordinært medlemskap og studentmedlemskap. NMF har markedets beste ansvarsforsikring.

Noe av det du får tilgang til som medlem hos NMF

Teacher Helping Student Training To Become Masseuse

Non-profit kurs med verdenskjente terapeuter

Vi arrangerer jevnlig kurs med anerkjente terapeuter uten kommersiell gevinst. Det gjør at du som medlem får de beste prisene i markedet. Dette er en av mange måter vi styrker vår seriøsitet ut i marked på. For neste kurs, se vår kalender.

Formidling av ledige stillinger og lokaler

Norges massasjeforbund formidler gratis ledige stillinger og lokaler. Dette får du og alle medlemmer tilgang til ved innlogging.

Profilering på NMFs webside

Som medlem av NMF kan du legge ut informasjon om deg selv på vår webside. Ved bruk av “Finn massør”-funksjonen på websiden vår, kan publikum finne deg og kontakte deg.

Businessman on blurred background using digital x-ray human body scan interface 3D rendering

Forskningsbaserte artikler om massasje

Norges Massasjeforbund ønsker å fremme og synliggjøre massasje som behandlingsform ved blant annet å regelmessig produsere forskningsbaserte webvennlige artikler, som er lette å dele.

Det viktige Årsmøtet i Norges Massasjeforbund

På årsmøtet stakes veien ut for neste år. Som medlem er du med på å påvirke i saker som er viktige for deg. Noen år har vi også kurs og sosiale aktiviteter i forbindelse med årsmøtet. Se vår kalender for å sette av datoen for neste årsmøte.

Arrangere den Nordiske Massasjens dag

I mai hvert år, arrangeres Massasjens dag. Vår målsetning er å få frem verdien av massasje og medikamentfri behandling. Vi engasjerer medlemmer, pasientorganisasjoner, stortingsrepresentanter og media.

Bli medlem