Medlemsfordeler

Medlemsfordeler som bidrar langt utover medlemskontigenten
Bli medlem

Noe av det du får tilgang til som medlem hos NMF

Gratis studentmedlemskap i inntil 2 år

I et samarbeid med Gjensidige forsikring tilbyr vi nå elevene ved de utdanningene NMF har godkjent gratis studentmedlemskap, inkludert forsikring, frem til bestått eksamen. Deretter må du umiddelbart oppgradere ditt medlemskap slik at forsikringen din fortsetter å gjelde.

Aktivt medlemsforum på Facebook

På medlemsforumet legges det ut informasjon fra forbundet, relevante artikler fra medlemmer og administrasjon. Spørsmål og andre temaer kan tas opp her.

Journal – egenopplysningsskjema for klienter

Massøren er pliktig å hente inn relevante og nødvendige opplysninger om klienten. Skjema for dette finner du under Journalføring (krever innlogging). En eventuell forsikringssak vil kun gjelde dersom du har journalført behandlingene

Rimelig markedsmateriell

Norges Massasjeforbund tilbyr sine medlemmer:

  • NMF har flere typer brosjyrer i A5 og A6 format
  • NMF har egen brosjyre for bedriftsmarkedet
  • NMF kulepenner
  • NMF gavekort
  • NMF plakater
  • NMF klistremerker
  • NMF smittevernsplakat

Bestillingsskjema finner du her (krever innlogging).

For en ekstra kostnad kan du også bestille tiltrykk (informasjon om din egen klinikk) på brosjyrer og gavekort.

Egen side på “Finn en massør/massasjeterapeut”

En av våre viktigste funksjoner, er at vårt publikum kan finne en kvalifisert massør i sitt nærområde via vår “Finn en massør/massasjeterapeut”-funksjon. Her får du som medlem tilgang til din egen side, der du kan legge ut informasjon om deg selv og hvor du holder til. Denne funksjonen er tilgjengelig for de som har ordinært medlemskap og fast ansatt medlemskap.

Medlemsfordeler fra nyttige og lønnsomme partnere

Norges Massasjeforbund´s Klinikkforsikring

NMF har fremforhandlet en meget god obligatorisk klinikkforsikring med SMB Norge. Dette er et eksklusivt tilbud som bare gjelder NMF´s medlemmer, og som vi anbefaler alle å tegne. Forsikringen er obligatorisk for våre ordinære medlemmer, men dersom du ikke har behov for forsikringspakken kan du benytte deg av reservasjonsretten med frist 10. september. Avtalen som […]

Fysiopartner Sommerkampanje 20%

Kampanjevarer kan bestilles nå og gjelder for hele juli og august. Til vanlig får du 15 % som ligger i avtalen mellom Fysiopartner og NMF. I kampanjeperioden får du som medlem i Norges Massasjeforbund  20 % på aktuelle varer ved å oppgi kampanjekoden under. I tillegg er det 25 % på munnbind. God sommer :-) Web: […]

Visma eAccounting gir god rabatt til NMF-medlemmer

Enkelt og smart regnskapsprogram. Logg inn som medlem for å se kampanje-rabatten.
Visma eAccounting er også integrert mot Tidypay .

BioZone Norge tilbyr luftrenseanlegg for luft og overflater

Ønsker du å beskytte dine kunder, ansatte og deg selv? NMF har inngått avtale med BioZone Norge som har utviklet et luftrenseanlegg som renser og desinfiserer både luft og overflater med UVC-lys i reaksjon med aluminiumoksid!

NMF har fremforhandlet knallgod rabatt på de megapopulære munnbindene fra Copper Inside!

Flergangsbruk i opptil 6 mnd. Selvrensende 3-lags med norsk kobber som dreper virus. Dette er en kvalitetsmaske som sitter bra, ikke gnager bak ørene, fin å puste igjennom og man får mindre problemer med uren hud.

Forskjellen merkes nok mest av de som bruker munnbind hele dagen.

NMF plakat A4 og A3 Trygg behandling på klinikken

Norges Massasjeforbund har laget en plakat. Den finnes i A4 og A3 format i tykt papir (300 gr.) for at du som NMF medlem kan vise de som kommer til deg at du følger smittevernstiltakene og legger vekt på trygg behandling. En A4 plakat koster kr. 10 (inkl. mva) og en A3 plakat koster kr. 20 (inkl. mva) pr. stk.

Fiken regnskapsprogram 15 % rabatt

15 % rabatt på systemet og alle tilleggsmoduler!
Fiken svarer raskt på de aller fleste spørsmål. I tillegg til kundestøtte har de også massevis av hjelpeartikler, videoer og webinarer.
Fiken er laget for at du, som “ikke-økonom”, enkelt skal kunne gjøre ditt eget regnskap på nettet.

Bladpakke til ditt venterom – se tilbud og velkomstpremie

NMF har fått et godt tilbud til sine medlemmer på forskjellige bladpakker til din klinikk. Samle alle bladene i 1 abonnement og forhold deg til 1 avtaleperiode på 12 måneder og 1 årsfaktura (denne kan deles opp).  Alle abonnement opphører automatisk etter 12 måneder. Du vil også motta en valgfri velkomstpremie.

15% på behandlingsutstyr fra Gymo

Som medlem i NMF får du 15% på alle varer fra Gymo. Rabattkoden finner du under “Medlemsfordeler – rabattkoder” når du har logget inn. Bestillingen blir sjekket opp mot medlemsregisteret til NMF.

Pulp Grafisk – Smittevernsprodukter 10 – 15 % rabatt

Rabattene trekkes fra på faktura, og du som ønsker å bestille må oppgi at du er medlem i Norges Massasjeforbund slik at du får rabatten. Gatebukkplakatene er allerede tilbudsvare.

Fysiopartner leverer div. utstyr

NMF har fra før en løpende samarbeidsavtale med Fysiopartner AS. Medlemmene får 15% rabatt på listepris på alle produkter i ordinært sortiment, og forbundet får 2% kickback av all netto omsetning til medlemmene. Logg inn som medlem og gå til punktet “rabattkoder” under intranettmenyen.

Rabattert tilbud på reklamevideo

Firmaet VDL Videomarketing tilbyr NMF’s medlemmer gunstige priser på skreddersydd videoproduksjon.

10 – 40 % rabatt hos Silverlines – www.silverlines.no

Silverlines har pr. 20.4.20 håndsprit og utstyrsdesinfikasjon m.m for hånden.

Vi har gleden av å kunne tilby en rabatt  som ligger fra 10 % til 40 %  til Norges Massasjeforbund og alle deres medlemmer (gjelder ikke på produkter som allerede er nedsatt/er på tilbud).

CBIT AS gir NMF medlemmer rabatt

Booking og kassesystemet CBIT Wellness tilbys NMF’s medlemmer 25% på listepris.

20 % rabatt på ProMed Mini – et elektronisk journalsystem

ProMed Mini: 5 500,-
Rabatt 20%: 1 100,-
NMF pris: 4 400,-
Årlig oppgradering: 1 400,-

Alle priser er eks. mva.

Gratis advokathjelp

Norges Massasjeforbund tilbyr sine medlemmer gratis førstekonsultasjon hos NMFs advokatfirma Nordia Law.

Du kan bruke våre advokater til hva du vil og har behov for, det trenger ikke å ha noe med din virksomhet som massør/massasjeterapeut å gjøre for at du skal kunne benytte deg av tilbudet. Du trenger kun å oppgi at du er medlem av NMF.

Tilbud på betalingsterminaler

Vi har signert en ny og bedre samarbeidsavtale med Verifone, Norges største leverandør av kortterminaler. Dette er terminaler uten transaksjonsgebyr, du betaler i stedet en månedlig leie. Alt-I-Ett Betalingsløsning (AIE) er produktet Verifone tilbyr.

Norges Massasjeforbund har inngått samarbeid med Robust Media AS i Bergen

Robust er et digitalt 360-byrå som tilbyr hele spekteret av tjenester rundt bedrifters tilstedeværelse på nett. De driver med produksjon av nettsider, markedsføring på Google, Bing, sosiale medier og grafisk design.

Vi har forhandlet frem en helt egen avtale der du for kun 399,-/mnd + mva kan få produsert din nye nettside, ikke noe kostnad for produksjon av nettsiden eller andre avgifter tilkommer.

Forskningsbaserte webvennlige artikler om massasje

Norges Massasjeforbund ønsker å fremme og synliggjøre massasje som behandlingsform ved blant annet å regelmessig produsere forskningsbaserte, webvennlige artikler som er lette å dele på sosiale medier for publikum.

Tidypay Pro Card

Med Tidypay Pro Card er alle betalinger gjort enkle! Her får du samlet kassasystem og betalingsterminal i en alt-i-ett løsning. Enten via en integrasjon med Tripletex, Fiken eller EasyPractice.

NMF-medlemmer får 20% på Tidypay Pro Card terminalen!

Salg Tidypay
Tlf: 400 00 475
salg@tidypay.no

Kvalitetshåndklær fra Nord Living

Nord Living gir deg forhandlerpriser på håndklær i god kvaliet!

Bestill 600 g tykke luksushåndklær i 100% bomull som holder seg like fine i åresvis. De tilbyr også tynnere håndklær som er meget slitesterke.

Ledige stillinger og lokaler

Norges massasjeforbund formidler ledige stillinger og ledige lokaler i en egen modul når du er logget inn som medlem på websiden vår.

Non-profit kurs med verdenskjente terapeuter

Vi arrangerer jevnlig kurs med anerkjente terapeuter uten kommersiell gevinst. Det gjør at du som medlem får de beste prisene i markedet. For neste kurs, se vår kalender.

Årsmøtet i Norges Massasjeforbund

På årsmøtet stakes veien ut for neste år. Her kan du som medlem være med å påvirke ved å melde inn saker som er viktig for deg. Det er veldig fint om du kommer og deltar i diskujsonene fra ditt ståsted og også blir med og stemmer over sakene. Noen år har vi også kurs og sosiale aktiviteter i forbindelse med årsmøtet. Se vår Kalender for å sette av datoen for neste årsmøte.

Bli medlem