Fryd Regnskap

Fryd Regnskap er en god medlemsfordel. De informerer om følgende:
«Vi tror på kraften av ny teknologi. Tidligere var regnskapsyrket preget av mye manuell jobbing. Nå,med all den nye teknologien tilgjengelig, kan vi i Fryd regnskap bruke AI-programmer til å gjøre den samme jobben for oss.
Når du laster opp en faktura eller kvittering vil systemene lese gjennom, bearbeide og bokføre transaksjonene automatisk. Dette gjør at våre ansatte kan behandle og kvalitetssikre regnskapene mye mer effektivt enn tidligere og til en lav pris.

Vi i Fryd regnskap er veldig spente på den teknologiske utviklingen og hvordan den vil endre måten vi jobber på. Hos oss er fokuset alltid på å gjøre regnskapstjenester mer rimelig og brukervennlig.»

Fastpris tilbys NMFs medlemmer på Basis eller Premium.
Basis:
Inkluderer alt lovpålagt. Dette inkluderer innsending av MVA-oppgave. Pris kr 1730/mnd + 6 000 for innsendelse av skattemelding.
Lønn koster kr 500 ekstra per måned per ansatt.

Premium.
Inkluderer alt i basis-pakken pluss tettere oppfølging. Regnskapsfører vil i tillegg sette av en halvtime hver måned til gjennomgang av regnskapet.

Pris 2500 per mnd + 6000 for innsendelse av skattmelding.
Lønn koster kr 500 ekstra per måned per ansatt.

 

Dersom du ønsker å bestille regnskapspakke «Basis» eller «Premium»  kan du kontakte Eirik Aleksander Solvi på epost: eirik.solvi@frydregnskap.no
eller på nr: 948 13 718. Husk å oppgi at du er NMF-medlem og har medlemsnummeret ditt klart.

Web: Berit Skyttern