Tom Stephan Jensen elsker å løpe langt – skikkelig langt!

Blant alle våre medlemmer er det mange med en svært allsidig og spennende yrkes-, idretts- og utdanningsbakgrunn. En av disse er Tom Eikelind som elsker å løpe langt – veldig langt!

Lørdag 20. juni løper han SMVE Soria Moria til Verdens Ende som i år har blitt 169 km og 4670 høydemeter langt!Her ser du bilde av idrettsmannen Tom Stephan Jensen

Tom jobber som massasjeterapeut og psykoterapeut for Flow Energy som han eier og driver sammen med Kristine som han er gift med. Han tilbyr massasjeterapi ved migreneklinikken Med Oslo på Majorstuen og ved BA Klinikken på Solli plass. Tom er utdannet massør og massasjeterapeut ved Axelsons Body Work School og har medisin grunnfag ved Bjørknes Høyskole. I tillegg er han ferdig utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt sommeren 2020 og tar imot klienter også for samtaleterapi. Fra tidligere har Tom befalsutdanning fra Forsvaret og er siviløkonom fra NHH. Han har mer enn femten års erfaring fra næringslivet, hovedsakelig fra oljebransjen.

Tom er lidenskapelig opptatt av løping og har god kompetanse på løpsrelatert skadeforebygging og behandling. Han løper ute i varierte omgivelser året rundt og aller helst tidlig om morgenen når naturen våkner. Han løper for å kunne løpe langt og lenge, følger dagsform og indre motivasjon og ikke noe fast opplegg. Fra å starte med tre km i 2014 har det gått sakte men sikkert fremover med økende distanse, og i 2018 løp han sitt første 100 milesløp (161 km). Han driver også Flowrunners der han deler inspirasjon og løpeglede på sosiale medier. Om løping sier Tom: «Løping er for meg en fysisk, mental og sjelelig aktivitet, som bringer meg nærmere meg selv som en del av en større helhet. Ved å løpe langt opplever jeg ro, tilstedeværelse og dyp meditativ tilknytning til omgivelser og mennesker, og det er en fin måte å gi meg selv muligheten til å kunne erfare hvordan det er å bryte gjennom mentale barrierer. På mange måter er ultraløping livet i et nøtteskall. Å løpe gir mer energi enn det krever.»

Her har du møtt et av våre inspirerende medlemmer!