Nyheter

10. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse. Temaet i år er "Livet under og etter en pandemi. Vær oppmerksom. Vær til stede. Følg opp."

Norges Massasjeforbund er kvalitetsforbundet for helserettet massasjeterapi og består av godt utdannede og seriøse medlemmer. NMF´s medlem Alexandros Katzilierakis er én av de.

Den 12.mai er Massasjens Dag. Massasjens Dag er et felles nordisk initiativ som setter klassisk massasjeterapi på dagsorden som en helserelatert, trygg og effektiv behandlingsform

Nå vil Regjeringen innføre moms på massasjebehandling. Det vil gjøre det dyrere for 1,2 millioner nordmenn å ta vare på egen helse. For til tross for at rygg- og nakkeproblem

Rygghelgen ble arrangert i regi av Ryggforeningen(RiN) på Olavsgård Hotel i anledning deres 25 års jubileum. Lørdagen åpnet Rygghelgen ved styreleder i RiN, Jørn Pettersen.

NRK melder at Arendalsuka i sin tradisjonelle form avlyses i 2020. Årsaken er corona-situasjonen og usikkerhetene rundt denne. Norges Massasjeforbund håper å kunne delta i 2021.