Regjeringen stenger ned – Årsmøte utsatt

Sist oppdatert 20. april:

Helsedirektoratet kom sent i går kveld med bransjestandarden for virksomheter med 1-1 behandling, og det er bekreftet at våre massører og massasjeterapeuter kan åpne dersom de ulike smittevernstiltakene overholdes.

Så snart alle tiltak og utstyr er på plass vil de ulike massørene åpne opp for timebestilling igjen . Vi gleder oss til å kunne hjelpe dere med muskel og leddsmerter igjen! Ta kontakt med din massør eller søk behandler her på toppen av siden under “Finn massør”
#folkehelse #covid #korona #muskelogleddplager #massasje #stoltmassør #pasientsikkerhet #ikkelahvemsomhelstbehandledeg
https://www.helsedirektoratet.no/…/smittevernfaglig-forsvar…

Sist oppdatert 7. april:

“7. april holdt regjeringen pressekonferanse hvor de åpner litt på de strenge tiltakene for å bekjempe koronasmitte. For massører og massasjeterapeuter betyr dette at de kan begynne å jobbe igjen fra mandag 27. april.

Det er meget viktig at vi følger bransjestandarden for smittevern som vil komme på plass før den tid. Nærmere informasjon om dette kommer. Følg med på NMF´s organisasjonsside og medlemsforum på facebook.”

Oppdatert 12. mars:

Det globale utbruddet av koronaviruset får konsekvenser for mange virksomheter. I henhold til vedtak om vern av smittsomme sykdommer må all massasjevirksomhet holdes stengt fra 12. mars kl 18 og frem til 26. mars grunnet korona epedemien. Helsemyndighetene og regjeringen stenger ned massivt og foretar inngripende tiltak for å redusere smitte og sykdomsutbrudd. Det har blitt sendt ut nyhetsmail fra NMF til alle medlemmer.

Finansministeren har lagt frem de første økonomiske tiltakene. Les mer om de foreløpige økonomiske tiltak for næringslivet ved å følge linken: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pressekonferanse/id2693373/

Sjekk også her: https://www.dinbedrift.no/krisepakken-en-god-start-men-ikke-nok/

For medlemmer i NMF som fortsatt ikke er med i FB medlemsforum; klikk på lenken så godkjenner vi deg https://www.facebook.com/groups/NMFmedlemsforum/ Her er det masse engasjement, nyttige diskusjoner og viktig informasjon du kan dra nytte av!